Mijn favorieten

Blog

4 tips voor het tackelen van het koopcontract
Geplaatst op: 21 augustus 2019
Na nachtenlange zoektochten op Funda, het aanvragen van tientallen brochures en expert te zijn geworden in ‘achter het net vissen’ is het dan eindelijk zover: Je hebt je droomhuis gevonden én binnen gehengeld! Er worden mondeling al wat dingen afgesproken, je bent druk op zoek naar een notaris en je makelaar wil vanalles van je weten: Chaos!
Lees meer...
Schoonmaaktips voor een fris voorjaarshuis
Geplaatst op: 23 april 2019
De zon schijnt, het is weer langer licht buiten en de temperaturen stijgen langzaam maar zeker. Voorjaarskriebels! Dikke truien maken plaats voor luchtige shirts en we willen massaal de bezem door het huis halen. Niet voor niets is de voorjaarsschoonmaak inmiddels een begrip. Is jouw woning ook toe aan een frisse beurt? Wij delen de schoonste schoonmaaktips met je.
Lees meer...
Heeft u nog een aflossingsvrije hypotheek? 5 tips om ervan af te komen!
Geplaatst op: 21 maart 2019
Een aflossingsvrije hypotheek is voor veel huiseigenaren een doorn in het oog. Niet zo vreemd, wat deze hypotheekvorm is de afgelopen jaren sterk in populariteit gedaald. Het grootste nadeel is dat niet wordt afbetaald. Lees deze 5 tips over wat u het beste met een aflossingsvrije hypotheek kunt doen.
Lees meer...
Veranderingen hypotheek regelgeving voor 2019
Geplaatst op: 10 december 2018
Wat gaat er veranderen ten opzichte van 2018 en wat betekent dit voor jou? In deze blog hebben we de belangrijkste veranderingen voor je op een rij gezet. Heb je nog vragen na het lezen van de blog of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem gerust contact met ons op via 038-4214604 of mail naar info@vanamerom.com.
Lees meer...