Mijn favorieten

Hypotheekadvies

Omdat wij ons volledig richten op de makelaardij en jij een volwaardig (Hypotheek)advies verdient, zijn wij een samenwerking aangegaan met Roy Klouth, gecertifieerd financieel planner en werkzaam bij Univé. Roy gaat graag met jou een gratis oriënterend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wie is Roy?
Roy heeft een enorme drive om tot het uiterste te gaan. Lijkt iets op voorhand niet haalbaar? Des te harder gaat Roy de uitdaging aan om het tóch voor elkaar te krijgen. Daarnaast kan Roy de complexe materie rondom hypotheken uitleggen in begrijpelijke taal. Hij denkt graag met jouw plannen mee en helpt je bij het maken van keuzes. Hij begeleidt je tijdens het volledige hypotheektraject.

Wie is Univé?
Univé is een coöperatie en heeft geen winstoogmerk. Univé werkt op het gebied van Hypotheken als bemiddelaar en met uitsluitend gerenommeerde geldverstrekkers. Dit wil zeggen dat wij samenwerken met partijen die hun beloften nakomen en er duidelijke voorwaarden op na houden. Doordat Univé ruime keuze heeft in geldverstrekkers en verzekeraars, kan er een optimale match gemaakt worden tussen de laagste rente, de laagste premies én de beste voorwaarden. Want een hypotheekadvies is meer dan alleen de zoektocht naar de laagste maandlasten. Hierbij wordt onder andere ook gekeken naar de impact van onverwachte gebeurtenissen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de betaalbaarheid ná overlijden of aan de inkomensterugval bij arbeidsongeschiktheid. Dit vertalen wij voor jou in een persoonlijk adviesrapport. 

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Vraag een gratis en vrijblijvend orientatiegesprek aan via www.unive.nl/hypotheek. Wil je Roy rechtstreeks bereiken? Hij is bereikbaar op 06-519 88 201. Het gesprek kan bij jou thuis plaatsvinden of bij hem op kantoor (Nieuwstraat 126 te Zwolle).