Mijn favorieten

Over ons

Al vanaf 2008 is Van Amerom Makelaardij gevestigd in de binnenstad van Zwolle. Een jong en dynamisch makelaarskantoor met een duidelijke visie en een gedegen kennis van de woningmarkt in en rondom Zwolle. Van Amerom makelaardij is een persoonlijk kantoor waar service nog écht voorop staat. Goede dienstverlening en betrouwbare begeleiding bij de verkoop of aankoop van uw woning, dat is wat wij u bieden.
 
Wij kunnen u ondersteunen bij de verkoop van uw woning, begeleiden bij de aankoop van een woning, adviseren m.b.t. financiën, taxatie, bouwkundige keuring en notariskeuze. Als full service makelaarskantoor ondersteunen en ontlasten wij u gedurende het hele verkoop- en/of aankooptraject. Van Amerom Makelaardij heeft grote ervaring met de aan- en verkoop van appartementen, eengezinswoningen (rijtjeswoning, hoekwoningen, geschakelde woningen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woning) en iedere prijsklasse en in iedere wijk van Zwolle. Van de wijk Veerallee tot de wijk Wipstrik, van de wijk AA-Landen tot heel Zwolle Zuid, maar ook in de buitengebieden rondom Zwolle.
 
Van Amerom Makelaardij staat voor professionele dienstverlening. Daarbij mag een samenwerking met een professioneel fotograaf, een financieel adviseur, bouwkundigen en notariskantoren niet ontbreken. Vraag ons gerust naar onze ervaringen en wij adviseren u hierover.
 
Van Amerom Makelaardij bestaat uit een hecht team. Juul, Tom, Roelien en Anne-Floor staan voor u klaar om u te ondersteunen bij één van de meest belangrijke zaken uit uw leven, namelijk het kopen of verkopen van een woning. Daarbij is goede ondersteuning wenselijk. Van Amerom Makelaardij kiest voor een persoonlijke benadering waarbij u op een deskundige wijze wordt ondersteund. Onze makelaars hebben een brede expertise in de vastgoedmarkt en kunnen u op vele vlakken bijstaan. Van Amerom makelaardij is een full service bedrijf. Wij begeleiden u van A tot Z!
 
Naast onze ruime kantoortijden (zo is ons kantoor ook geopend op zaterdag), proberen wij altijd flexibel te zijn in het plannen van afspraken. Overweegt u uw woning te verkopen en heeft u een drukke baan? Ook in de avonduren kunnen wij afspreken bij u thuis. Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Van Amerom Makelaardij

Kantoor Vestiging Van Amerom Makelaardij

Adresgegevens

Sassenstraat 1
8011 PA ZWOLLE
KvK nummer: 67381227
BTW nummer: NL 856958906 B01
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30 uur / Za 10:00 - 12:30 uur / Buiten de kantoortijden op afspraak / Op maandag 24 december en maandag 31 december is ons kantoor gesloten